dissabte, 29 d’agost de 2020

LA NOVA REALITAT A LES PASTURES DEL CORREDOR

 

Aquí trobareu informació de:

- La visita a les pastures

- Les rutes

- Gimcana Carnet d'assistent de ruc

- Visites individuals- Visita a la calmaVISITA A LES PASTURES 
Amb motiu de les mesures per a la covid19 ens hem traslladat a les pastures de la Carena del Corredor.  Hem habilitat un camí que recorre tot el perímetre de les mateixes.

Un lloc amb espais molt amplis entre camps i ombres d'alzines, on no hi ha zones comunes, on està garantint l’aire net i on la distància amb les persones que no formen part del teu nucli familiar o d'amics queda més que  assegurada.                                                                                                                          Això va una mica en detriment de les instal·lacions de confort però, per contra, converteix l'estada en una experiència molt més integrada en la natura i en la vida dels rucs.

Descobrireu el món d’aquests animals mentre els aneu coneixent de ben a prop dins els seu hàbitat natural. Qualsevol persona ens pot visitar. No te cap dificultat.

El recorregut a peu dura 1/2 hora aproximadament.  Podeu anar-hi tots caminant o bé  llogar algun burret per a que carregui els nens durant la ruta.

 En acabar el recorregut, podeu dedicar una bona estona a la interacció. Alimentar els rucs que més us han agradat amb un suculent menú preparat expressament per a les seves necessitats, entrar a l’espai on acariciar i relacionar-se amb els rucs en llibertat......

 -Preu de la visita: adults 5€, nens des de 4 anys 3€.

-Imprescindible fer reserva (info@rukimon.com, tel o whats 610899926)

 

LES RUTES

-          -Voltar les pastures- ruta infantil

És la opció de llogar un burret durant  1/2h. per a que us acompanyi  en la visita a la reserva i on hi podeu carregar els més petits.

 15€/ruc per a un nen- 19€/ruc per a dos nens. (no inclou entrada d'adults)

 

-         - Ruta del Dolmen

           


És una passejada d’anada i tornada de 2h de durada aprox.  Una bona opció si voleu recórrer alguns indrets del Parc Natural.  Amb desnivells moderats, per camins forestals ben indicats, us portarà fins al Dolmen de Ca L’Arenes. Un sepulcre megalític del Neolític (3.000 a.c. aprox), ubicat en un indret ben especial.

El ruc us acompanya  per a fer-vos de guia, per a carregar les vostres motxilles i per a portar els nens les estones que vulguin descansar de la caminada.

30€/lloguer del ruc (no inclou entrada d'adults)

 Imprescindible fer reserva (info@rukimon.com, tel o whats 610899926)

 

-           -Ruta per la serralada.

                     


Un ruc per a tot el dia.

És una ruta de senderisme circular, de dificultat baixa,  per camins forestals.  Podeu anar adaptant  la llargada i recorregut  durant la 

mateixa caminada. Us proposem un recorregut màxim d’uns 14km. que podreu reduir com us convingui. Alguns indrets/troballes emblemàtics de la ruta: El Dolmen, El Santuari del Corredor, La Masia de Can Bosc, el Pou de Glaç de la Masia, Les antigues pedreres, les formes esculturals dels arbres centenaris........

Us acompanya un ruc, per a fer-vos de guia, per a carregar les vostres motxilles i per a portar els nens les estones que vulguin descansar de la caminada.

Inclou: plànols i explicacions de la ruta, avituallament per al ruc, nevereta incorporada a l’albarda.

Cal portar: Calçat de muntanya, esmorzar, aigua, dinar, gorra o barret per al sol i el que se us acudeixi per passar un dia entre pastures i bosc.

Preu lloguer ruc: 60€ (aconsellable 1ruc/4 persones)

 Imprescindible fer reserva (info@rukimon.com, tel o whats 610899926)


CARNET D'ASSISTENT DE RUC (gimcana 5 activitats)


         

Roda de 5 d’activitats (sense monitor) on és imprescindible la col·laboració de l’adult. És una gimcana complertíssima d’interacció amb els rucs.

A partir de 4 anys i sense límit d’edat,

-         ·  Agafar confiança en el ruc

-          ·Raspallar-lo

-          ·Dirigir-lo caminant tot superant un circuit d’agíliti

-          ·Petita volta muntats fins als 12 anys – passejar-lo a partir dels 13 anys

-          ·Donar menjar als rucs

En finalitzar haurem obtingut el carnet d'assistent de ruc!

Durada aproximada 45 minuts/1h. - Preu 19€ 

 Imprescindible fer reserva   (info@rukimon.com, tel o whats 610899926)           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari..