diumenge, 8 de maig del 2022

CASAL D'ESTIU 2022 - RUKIMON I EDUCACIÓ UNIVERSAL

 CASAL D'ESTIU  2022 -  RUKIMON I EDUCACIÓ UNIVERSAL

                              del  27 de juny al 1er de Juliol

Lloc: RUKIMON- zona de pastures – Camí del Santuari del Corredor – DOSRIUS

Edats: de 6 a 11 anys

Places: màxim 15

Horari: de 9 h a 13:00 h

Preu pels 5 dies: 115€/nen – 2  germans 200€

 

Aquest casal és una creació conjunta d’Educació Universal i el Rukimon.

La Montse Bolaño i la Paloma Vicente, dues persones amb un llarg bagatge professional en el món de l’ensenyament i el lleure educatiu, despleguen el joc d’oferir als infants  les eines per a desenvolupar l’atenció, per estar presents, per començar a descobrir els propis pensaments, per iniciar-se en la gestió del sentiments i en la reflexió.  En definitiva, per créixer  d’una forma més lliure.


                                                                

Un casal esbojarrat on serem rucs, serem cuidadors de ruc i serem grans artistes a la natura!!!                      

Costa d'imaginar! Oi?                                                                                                                                    L’espai de les pastures ens ofereix obertura, amplitud i, a l’hora, infinitat d’estímuls que utilitzarem per a crear, dibuixar, esculpir...... A tot això, comptarem amb els millors educadors ambientals del planeta!  Els nostres amics rucs!!  Serem com ells: bramarem, gaudirem amb ells de la terra, la palla, l’herba…Tot plegat resulta un poti-poti  divertidíssim pensat per  portar els infants a  descobrir el millor d’ells mateixos!!!             Us atreviu??!!

COM HO FAREM

 Cada una de les jornades del casal es refereix a uns dels cinc sentits. Està estructurada sempre en dos grans blocs que després s' acaben fusionant :

-          Bloc A - Una part de descobriment i exploració del bosc i les pastures així com el coneixement, la familiarització, el maneig i la cura dels rucs. Farem com els rucs però també farem de cuidadors de ruc. Obtindrem el carnet d’assistent de ruc!!

 

-          Bloc B - Una altra part  per  expressar-nos  amb les pròpies creacions artístiques, com ara un dibuix, una escultura, un mural, la construcció de petits objectes, etc...., que en acabar el casal seran grans tresors al recordar-nos les vivències i els recursos que haurem aprés per continuar creixent.

 

Sol·liciteu el formulari d’inscripció o consulteu-nos qualsevol dubte a info@rukimon.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari..